Een digitale handtekening is een digitale versie van een handgeschreven of natte handtekening en bestaat uit digitale gegevens die zijn vastgehecht aan een digitaal document. Een digitale handtekening regelt zekerheid over de wilsuiting en de identiteit van de ondertekenaars en zekerheid dat het ondertekende document niet meer gewijzigd wordt. AppTomorrow biedt digitale handtekeningen aan.

Wij leveren alle diensten om geavanceerde en gekwalificeerde digitale handtekeningen te kunnen zetten. Het gebruik van partities ten behoeve van persoonlijke PKI certificaten of het gebruik van PKI-gecertificeerd afsluiten van ondertekende documenten realiseren wij via onze landelijke solution partners.

Alle PDF documenten in het AppTomorrow platform zijn tevens geschikt voor digitale ondertekening. Daarnaast hebben we specifieke functionaliteiten ontwikkeld voor het maken en beheren van PDF offertes, -orders, -contracten, -formulieren enz. Neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.