We zijn trots om Tripolis Business Support te verwelkomen als eerste kantoor met het nieuwe OfficePortaal. Tripolis legt op hun facebook site uit waarom en daar hebben we niets aan toe te voegen:

“Wij hebben fantastisch nieuws… We mogen met trots zeggen dat wij het allereerste advieskantoor zijn dat samen met AppTomorrow een portaal aan gaat bieden aan zijn klanten. 
Nooit meer zoeken naar die ene e-mail met de cijfers, nooit meer zoeken naar jouw statuten, nooit meer onhandig documenten ondertekenen, inscannen en weer opsturen. 
Straks kunnen al onze klanten al hun gegevens snel vinden in ons portaal en documenten digitaal ondertekenen. Ook kunnen we gemakkelijk documenten uitwisselen en kan jij onze documenten reviewen. Dat is veilig (geen ransomware, hacking of post die verloren raakt) én bespaart veel tijd.
Heb jij onze app al? Dan zul je die zien veranderen en zul je het portaal eraan toegevoegd zien worden. Heb je onze app nog niet? Download hem dan nu alvast, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.
Wij bouwen steeds verder aan een betere en veiligere communicatie met de ondernemer. Dit is weer een flinke stap vooruit. Wij verheugen ons op deze nieuwe ontwikkeling en wij hopen jullie ook!”